parallax background

Expert in
thuisbatterijen

Maximaliseer de opbrengst van jouw zonnepanelen

 

Zonne-energie in het donker gebruiken, daar zorgen wij voor. Wanneer de zon schijnt, is er meestal niemand thuis. Als je dan thuis komt en stroom nodig hebt, haal je de stroom tegen betaling van het net. Jammer toch?

Overdag slaan we jouw zonne-energie op (in plaats van ze goedkoop te injecteren in het net), en 's avonds gebruik je jouw eigen stroom. Met een batterij voor zonnepanelen haal je dus het maximum uit je zonnepanelen. Daarbovenop ontvang je momenteel een premie voor het plaatsen van een thuisbatterij!

Wie zonnepanelen heeft kan niet langer genieten van het systeem van de terugdraaiende teller. In dat geval kan je best zoveel mogelijk energie verbruiken terwijl de zon schijnt. Maar dat is niet zo eenvoudig: een gemiddeld gezin heeft een zelfconsumptie van minder dan 30%. Dankzij een thuisbatterij kan je je zelfconsumptie sterk verhogen tot 70% of hoger.

Laat je goed informeren

Milo Multitechnieken heeft via 123thuisbatterij een jarenlange expertise opgebouwd in o.a. het leggen van zonnepanelen & plaatsen van thuisbatterijen. We voorzien u daarbij steeds van transparant en eerlijk advies. Ook na de installatie kan u altijd bij ons terecht voor onze na-service met een glimlach!

Verlaag jouw energiefactuur

De overheid heeft een capaciteitstarief ingevoerd op jouw energiefactuur. Deze hangt af van de pieken in ons verbruik.

Wie tegelijk de elektrische oven, de waterkoker, het strijkijzer en de vaatwasmachine inschakelt, zal een piek veroorzaken in zijn verbruik en zal voor zijn netkost van die maand meer moeten betalen. Met een thuisbatterij kunnen we deze pieken afvlakken en de elektriciteitskost beperken.

Daarnaast verhoog je met een accu voor thuis de zelfconsumptie van minder dan 30% naar 70% en hoger.

Hoe hoger je zelfconsumptie, hoe hoger je onafhankelijkheid van het net. Op die manier houden we met een batterij opslagsysteem je energiefactuur vandaag en in de toekomst zo laag mogelijk.

Comfort

Een thuisbatterij zorgt voor een lagere energiefactuur door de pieken in jouw verbruik zo laag mogelijk te houden en door zoveel mogelijk van je opgeslagen zonne-energie zelf te verbruiken in plaats van in het net te injecteren tegen een lage vergoeding. 

Minstens even belangrijk is het comfort dat een batterij voor thuis biedt. Je hoeft niet constant de weersvoorspellingen in het oog te houden om te weten welke machine je wanneer mag aanzetten. Je hoeft niet te wachten tot de zon schijnt om je elektriciteit snel-snel in te zetten. Je kan opnieuw elektriciteit gebruiken zonder na te denken. De thuisbatterij zorgt ervoor dat je jouw zonne-energie op gelijk welk moment kan gebruiken: van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. 

Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de levensduur van de hedendaagse batterijen: met een garantie van 10 jaar of 6.000 laadcycli ben je helemaal op je gemak. 

Enkele realisaties