parallax background

Uw zonnepanelen
installateur

Zijn zonnepanelen nog een interessante investering?

Steeds meer mensen gaan op zoek naar manieren om hun energiefactuur op een duurzame manier te verlagen. Dit kan zijn omdat uw energiefactuur steeds duurder wordt, of omdat u uw ecologische voetafdruk wenst te verkleinen.

Heel wat mensen twijfelen echter nog steeds om zonnepanelen te leggen, omdat deze niet langer gesubsidieerd worden. Het is echter helemaal niet nodig om te twijfelen, investeren in zonnepanelen is een verstandige beslissing!

Voordelen van zonnepanelen

Voordelen:

☀ Zonnepanelen zijn nog nooit goedkoper geweest.
☀ De kwaliteit van de panelen verbetert nog steeds
☀ Een lagere energiefactuur.
☀ Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar!
☀ Zonnepanelen zijn onderhoudsvriendelijk.
☀ Binnen 5 à 7 jaar hebben zonnepanelen zichzelf terugverdiend.
☀ Bij nieuwbouw en renovatie helpen zonnepanelen om de nieuwe EPB-eisen te behalen.
☀ Woningen die ouder zijn dan 10 jaar genieten van 6% btw in plaats van 21%.

Studie & advies

Een fotovoltaïsche installatie kan je niet zomaar ergens leggen. We onderzoeken samen met u of er een geschikte opstelling is voor de installatie en hoe groot de installatie zou moeten zijn om aan uw huidig en toekomstig elektriciteitsverbruik te voldoen.

Aan de hand van deze studie bezorgen we u een gedetailleerd plan en een ijzersterke offerte op maat! Indien u bij ons tekent, komt ons eigen installatieteam de zonnepanelen bij u installeren. Wij werken vanzelfsprekend enkel met A-merken! De na-service met de glimlach is zoals steeds gratis inbegrepen!

Particulier of bedrijf?

Milo Multitechnieken kan u talrijke referenties van zowel particuliere klanten als bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen voorleggen. Installaties voor particuliere klanten leggen wij ongeveer in 1 dag. De terugverdientijd van de zonnepanelen ligt ongeveer rond de 5 à 7 jaar.

Installaties voor bedrijven leggen wij - afhankelijk van de grootte - in 1 tot 3 dagen. Bedrijven hebben naast een gelijkaardige terugverdientijd, ook het genot van een duurzaam imago. In het huidige bedrijfsklimaat wordt een groen, duurzaam imago steeds belangrijker.

Zowel de dakwerken als de elektriciteitswerken worden door ons eigen team uitgevoerd, waardoor u slechts eenmalig iemand over de vloer moeten laten komen!

Enkele realisaties