parallax background
 

Uw elektricien voor regio Brugge-Blankenberge


U kan op ons steeds rekenen voor kwaliteit, scherpen prijzen en service met een glimlach!

Algemene elektriciteitswerken

Milo Multitechnieken staat ter beschikking voor alle elektriciteitswerken in om het even welk pand. Nieuwbouw, renovatie, depannages, residentieel, industrieel of in een handelsruimte!

Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd kan genieten van een perfect werkende elektrische installatie

Wij voeren zowel grote als kleine elektriciteitswerken uit, telkens met een professioneel eindresultaat. Ons vakmanschap combineren we immers enkel met kwalitatieve materialen.

U kan tevens op ons rekenen om uw elektrische installatie keuringsklaar te maken of te herstellen ingeval van een afgekeurde elektrische installatie.

Verlichten of belichten?

Het belang van een goede verlichting wordt vaak onderschat, terwijl u er jarenlang elke dag van kan genieten. Verlichting heeft namelijk een groot effect op ons humeur, onze gezondheid en op onze concentratie.

We scheppen de juiste sfeer in uw omgeving, door gebruik te maken van zowel algemene, functionele als decoratieve verlichting.

Videobeveiliging - CCTV

U kunt bij ons terecht voor de vakkundige installatie en het onderhoud van camerabewaking. Dit bij zowel particulieren als ondernemers voor grote en kleine projecten.

Daarnaast bent u ook welkom voor het onderhoud, herstel of het uitbreiden van bestaande systemen.

Zonnepanelen

Wij plaatsen duurzame en efficiënte zonnepanelen die beantwoorden aan uw energievraag!

Ook hier werken wij met A-merken die garant staan voor duurzaamheid, rendement en energie-efficiëntie

Zonnepanelen plaatsen blijft een verstandige investering!

Data-netwerk (netwerk- en videobekabeling)

Milo Multitechnieken is specialist op het gebied van databekabeling. Wij leggen data-infrastructuren aan in bedrijfspanden, zorginstellingen, scholen, maar ook in winkels en woningen.

De omvang van deze projecten loopt uiteen van kleine installaties met enkele outlets tot zeer omvangrijke infrastructuren in complexe omgevingen.

Zoekt u een betrouwbare partner in de regio Brugge-Blankenberge om uw data-bekabeling (netwerk, video,...) te verzorgen? Zoek dan niet verder!

Domotica

Met o.a. Niko Home Control en KNX zorgen wij ervoor dat u zich kan focussen op de dingen die er echt toe doen. De rest gebeurt vanaf nu automatisch!

We denken samen met u mee om te bepalen hoe uw ideale toekomstige situatie er uitziet. Daarna programmeren we de KNX of Niko Home Control componenten en installeren we module per module!

B2B - Industriële elektriciteit

Milo Multitechnieken uit Blankenberge, West-Vlaanderen, verzorgt elke industriële installatie van A tot Z! We bekijken samen uw wensen, maken een plan op, en verzorgen alle elektronische bekommernissen. Van het elektriciteitsnet tot de volledige & veilige verdeling van de elektriciteit!

Laadpalen

Milo Multitechnieken ondersteunt particulieren en bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. We zijn reeds jarenlang voorloper op gebied van hernieuwbare energie (zonnepanelen, thuisbatterijen,...), automatisatie (domotica) en laadpalen. Zoekt u dus een expert voor een totaaloplossing in het plaatsen en monitoren van laadpalen? Zoek niet verder, we bezorgen u gratis advies op maat tegen onklopbare prijzen!

Dringende interventies

Milo Multitechnieken staat voor jou ter beschikking met een 24/7 service om pannes of stroomonderbrekingen snel te verhelpen. Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd terug kan genieten van een perfect werkende elektrische installatie.

We hanteren daarvoor de volgende tarieven:

Opstartkost 160 euro, inclusief eerste uur werk/verplaatsing.

Toeslag op uurtarief:

 +50% voor 8u en na 17u
• +50% op zaterdag
• +100% op zondag en feestdagen

Verplaatsingskost technieker:
• Totale verplaatsingstijd aan uurtarief (vanaf thuisadres technieker of werfadres in geval van dringende interventie)